Overslaan naar content

Orthopedagoog-generalist / GZ-psycholoog (Eindhoven)

Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.223 - € 6.646 per maandOrthopedagogen

Functieomschrijving

Terug naar het vacatureoverzicht


Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je affiniteit met kinderen, jongeren en hun gezinnen waarbij complexe opvoed- en opgroeiproblematiek speelt? Werk je graag in een dynamische omgeving waar een beroep wordt gedaan op je organisatorische en verbindende vaardigheden? Houd jij je hoofd koel bij crisissituaties en weet jij hoe hierin te interveniëren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven orthopedagoog generalist / GZ psycholoog. In deze rol ben je naast taken gericht op beleid werkzaam in de uitvoering van de hulpverlening. Op basis van je kennis en ervaring ligt het accent in je werkzaamheden meer of minder op diagnostiek, behandeling en overige taken. Je bent een ervaren medewerker die bekend is met het uitvoeren van mediërende behandeling en het begeleiden van teamprocessen binnen een dynamische omgeving. Je draagt zorg voor coaching van collega’s gericht op complexe casuïstiek. Je vertaalt signalen vanuit de werkvloer naar initiatieven ten behoeve van de zorginhoud. Op die manier stimuleer je vakinhoudelijke beleidsontwikkeling en adviseer je de organisatie over het inhoudelijk beleid.


Je werk bestaat uit…

 • Het dragen van behandelverantwoordelijkheid voor de uit te voeren casuïstiek in nauwe samenwerking met behandelteams / zelforganiserende teams.
 • Het begeleiden en adviseren van uitvoerend medewerkers in de vertaling van de behandelplannen van de kinderen, jongeren en gezinnen bij ons in zorg. Je doet dit zodanig dat de medewerkers een grote mate van zelfwerkzaamheid bereiken vanuit de gedachte van zelforganisatie.
 • Het ondersteunen en coachen van medewerkers vanuit het oogpunt van professionalisering. Je weet medewerkers in hun kracht te zetten, zodat ze hun professionele ruimte optimaal kunnen benutten. Je geeft gerichte feedback en koppelt, indien wenselijk en mogelijk, feedback terug naar het management.
 • Het verrichten van (proces)diagnostiek en uitvoeren van individuele behandeling.
 • Het geven van advies in het kader van inhoudelijk beleid en methodieken.
 • Het vanuit inhoudelijke expertise beschikbaar zijn voor consultatie aan medewerkers binnen en buiten de organisatie, behandelt vakinhoudelijk complexe casuïstiek.


Jouw werkplek

Je werkt vanuit een of meerdere locaties in Eindhoven, Helmond of Veldhoven, afhankelijk van de hulpvorm waarbinnen je werkzaam bent. Je bent gekoppeld aan één of meerdere zelforganiserende teams. Combinatie Jeugdzorg werkt vanuit de behandelvisie ‘Wonen doe je thuis’, waarbij de focus ligt op het versterken van het gezinssysteem en het netwerk. We werken binnen onze organisatie met zelforganiserende teams, waarin leren met en van elkaar centraal staan.

Vereisten

Hoe jij de kracht van de combinatie versterkt 

Als persoon heb je een groot analytisch vermogen, weet jij collega’s te motiveren en begeleiden en ben je actief betrokken om de kwaliteit van hulpverlening als zodanig te bevorderen. En wat nog meer?

 • Academisch+ werk- en denkniveau. Minimaal 2 jaar afgeronde post master GZ- psycholoog of Orthopedagoog Generalist.
 • Ingeschreven in BIG-register.
 • Kennis van (erkende) therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden.
 • Kennis van gedragsproblemen en -stoornissen en het jeugdzorgsysteem.
 • Ervaring in het verrichten van psychodiagnostiek en uitvoeren van individuele behandeling.
 • Kennis van en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en het landelijke jeugdbeleid.
 • Bereid om de achterwacht te zijn voor de bereikbaarheidsdienst.


Hoe wij de kracht van de combinatie versterken 

Omdat jij zorgt voor positieve ontwikkelingen binnen gezinnen, vinden wij dat jij zelf ook ontwikkelkansen verdient. De betrokkenheid en groeimogelijkheden binnen Combinatie Jeugdzorg helpen je daarbij. Je collega’s zijn er altijd om je te ondersteunen en we bieden je een uitgebreid intern scholingsaanbod. Hiermee ontwikkel je jezelf in je vak of als persoon. Ook vinden we het belangrijk dat je werk- en privéleven in balans zijn. Daarom faciliteren we je in het zelf indelen van je werk en is er de mogelijkheid om hybride te werken. Daarnaast heb je recht op:

 • een goed salaris conform de cao Jeugdzorg, schaal 12 met een minimum van € 4.223- en een maximum van € 6.646,- bij een fulltime dienstverband (36 uur). 
 • een laptop en iPhone.
 • ruimte om werktijden en -dagen flexibel in te richten.
 • een dertiende maand en vakantietoeslag.
 • een uitstekende pensioenverzekering van Zorg & Welzijn.
 • een thuiswerkvergoeding.
 • een lekkere en gezonde aanvulling op je lunch zoals verse salades en soep.
 • een vergoeding van je reiskosten en het gebruik van een fietsplan.


Onze kracht zit ‘m in de combinatie

Word je niet alleen blij van het ondersteunen van gezinnen, maar ook van het ontwikkelen met collega’s? Dan zit je goed bij Combinatie Jeugdzorg. Als gedragswetenschapper ondersteun je gezinnen in Zuidoost-Brabant vooral vanuit hun thuissituatie en bepaal jij hoe het hulpverleningstraject inhoudelijk wordt vormgegeven. Daarbij kun je rekenen op de expertises van je betrokken teams. Je collega’s laten zich ook graag adviseren door jou en waarderen het dat je ze op basis van jouw kennis en ervaring helpt in hun verdere professionalisering. Daarnaast maak je deel uit van het team van gedragswetenschappers, waar veel kennis en ervaring aanwezig is. Plezier met elkaar en betrokkenheid bij werk en collega’s spelen een belangrijke rol. Er is ruimte om met elkaar te reflecteren, met en van elkaar te leren en te werken aan kwaliteitsontwikkeling. Natuurlijk is er net zoveel aandacht voor jouw ontwikkeling. We bieden je niet alleen opleidingen en trainingen, maar geven je bijvoorbeeld ook de ruimte om behandelingen en gedragingen te onderzoeken. Benieuwd hoe andere collega’s deze krachtige combinatie ervaren? Aukje kan je er alles over vertellen.


Iets voor jou?

Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!


Wacht niet te lang!

We sluiten deze vacature op zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel/app gerust met Naomi van den Akker, recruiter op 06 20738527 of mail naar vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.


Meer over Combinatie Jeugdzorg

Elk kind een thuis & toekomst. Dat is de missie van Combinatie Jeugdzorg. Een missie waar we trots op zijn! Als specialist in jeugd- en opvoedhulp helpen we gezinnen met hun complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Thuis of op een van onze locaties. Tijdens de behandeling betrekken we het volledige gezin en de omgeving in het veranderingsproces. Dat is de beste manier om samen een passende oplossing te vinden voor de hulpvraag van het gezin. Zo zorgen we dat ouders hun kinderen vol zelfvertrouwen een veilige omgeving kunnen bieden, waarin ze zich op eigen kracht kunnen ontwikkelen. Nu en in de toekomst.

of