Overslaan naar content

Hoe werkt het sollicitatieproces bij Combinatie Jeugdzorg?

Sollicitatieprocedure

Solliciteren is altijd spannend, maar een goede voorbereiding helpt! Daarom is het fijn om vooraf al te weten wat je te wachten staat. Bij Combinatie Jeugdzorg doorloop je in het sollicitatieproces de volgende stappen:

Stap 1: Je sollicitatie inleveren

Heb je de baan van je dromen gevonden in ons vacatureoverzicht? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan de vacature om jouw overtuigende cv en motivatiebrief in te leveren. De datum waarop de sollicitatiegesprekken plaatsvinden, staat in de vacature. Houd je die dag vast leeg in je agenda, zodat we samen kunnen ontdekken of jouw krachten bij die van ons passen?

Stap 2: De beoordeling van je sollicitatie

Je ontvangt automatisch een bevestiging wanneer we jouw sollicitatie hebben ontvangen. Vervolgens bekijken we je cv en motivatiebrief zorgvuldig. Binnen tien werkdagen hoor je van ons of we een krachtige combinatie zien. Als dat zo is, belt onze recruiter je om je uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Stap 3: Een persoonlijke kennismaking

Je wilt vast nog veel meer weten over je nieuwe functie en Combinatie Jeugdzorg. Je toekomstige leidinggevende en een collega vertellen je er in dit gesprek vol trots alles over. En stel gerust alle vragen die je hebt over de inhoud van je werk en onze organisatiecultuur. Aan het eind van het gesprek hoor je wanneer onze recruiter je belt om je te vertellen of en wanneer je een vervolggesprek hebt.

Stap 4: Het vervolggesprek

Na het eerste gesprek is de recruiter erg benieuwd hoe je de eerste ontmoeting ervaren hebt. Natuurlijk hoor je dan ook meteen welke indruk jij op ons hebt gemaakt. Als we beiden enthousiast zijn, word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Hierin ga je samen met twee collega’s uit het team nog meer de diepte in over jouw functie, team en over jou.

Afhankelijk van de functie wordt het tweede gesprek gecombineerd met een meeloopdag. Voor sommige functies krijg je de opdracht om een online assessment te maken. Als dit van toepassing is, laten we je dit tijdig weten.

Stap 5: Het arbeidsvoorwaardengesprek

Na de tweede ontmoeting nog steeds overtuigd van de kracht van onze combinatie? Dan is het tijd om de arbeidsvoorwaarden te bespreken en al je vragen hierover te stellen. In dit gesprek ontvang je informatie over je arbeidsovereenkomst, de cao Jeugdzorg en je nieuwe werkplek. Daarnaast krijg je een salarisaanbod en bespreken we de startdatum. Ook vragen we je om jouw diploma en identiteitsbewijs, zodat we er een kopie van kunnen maken en een referentie, zodat we deze (met jouw toestemming) kunnen contacten.

Stap 6: Het papierwerk

Nu nog even het contract opstellen en tekenen. Als het nodig is, controleren we jouw inschrijving in het beroepsregister. Daarnaast sturen we je via een e-mail een link om online je VOG aan te vragen. De kosten hiervoor vergoeden wij.

Welkom bij Combinatie Jeugdzorg!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! We zijn blij dat je ons team komt versterken en bereiden ons goed voor op je eerste werkdag. We zorgen dat er een werkplek beschikbaar is en je de juiste autorisaties bezit. Heb je in jouw functie een laptop of mobiele telefoon nodig? Dan leggen we deze klaar. Ondertussen krijg je toegang tot jouw persoonlijke online pagina ‘Welkom bij Combinatie Jeugdzorg!’. Hier maak je alvast kennis met de verschillende organisatieonderdelen en krijg je informatie over je eerste werkdag en het introductieprogramma. Een collega neemt ook nog even contact met je op om te bespreken hoe laat je start, waar je kunt parkeren en wie je ontvangt.

En dan is het zover! Je eerste dag staat helemaal in het teken van kennismaken met je team en de organisatie. Om te zorgen dat je je zo snel mogelijk thuis voelt, volg je een introductieprogramma. Deze start altijd met een introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers. De rest van het programma hangt af van jouw functie.

Wat gebeurt er met je gegevens?

In onze privacyverklaring lees je wat er met je gegevens gebeurt nadat je bij ons hebt gesolliciteerd. Is de keuze helaas niet op jou gevallen? Dan verwijderen we je gegevens binnen vier weken na afronding van de sollicitatieprocedure. Het kan zijn dat we je gegevens wat langer willen bewaren. Onze organisatie is namelijk continu in beweging en misschien dat jij ons in de toekomst toch kunt versterken. Dan is het handig als wij je nog steeds kunnen bereiken. Om die reden bewaren wij jouw gegevens graag in onze database. Als je akkoord gaat met het opslaan van je persoonsgegevens, bewaren we je gegevens voor een periode van één jaar. Deze informatie gebruiken we uitsluitend voor recruitment doeleinden. Het is op ieder moment mogelijk om je uit te schrijven voor onze database. Dit kan door een mail te sturen naar vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.

Wij staan voor je klaar!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.

Naomi van den Akker

Werkdagen: dinsdag t/m vrijdagochtend

+31 6 20 73 85 27

Stuur een appje of een e-mail