Skip to content

Open sollicitatie

Nederland, Noord-Brabant, Zuidoost-Brabant

Functieomschrijving

Terug naar het vacatureoverzicht


Staat de vacature die je zoekt er nu niet tussen? Of ben jij (bijna) afgestudeerd en nog zoekende naar een passende functie? Stuur dan via onderstaande sollicitatiebutton een open sollicitatie. Bij Combinatie Jeugdzorg zijn we continu in beweging en altijd op zoek naar bevlogen collega's voor de zorg van onze kinderen, jongeren en ouders!


Geef bij het versturen van je sollicitatie aan waar je interesses liggen. Als wij je open sollicitatie hebben ontvangen, kijken wij welke plek het beste bij jou past en waar op korte termijn een vacature ontstaat. Is er geen passende vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw sollicitatiegegevens bewaren in onze talentenpool. Dan kunnen we je benaderen op een later moment. Hiervoor vragen wij natuurlijk om jouw toestemming. 


Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar stage@combinatiejeugdzorg.nl.

Dit zijn wij!

Combinatie Jeugdzorg behandelt en begeleidt kinderen, jongeren en hun gezinnen met ingewikkelde opgroei- en opvoedproblemen. Onze behandeling is gezinsgericht, we werken intensief samen met en in het gezin en hun sociale netwerk. Onze ambitie is om elk kind een thuis & toekomst te geven. Samen met het gezin werken we aan het oplossen of hanteerbaar maken van de problemen en het versterken van de eigen kracht en mogelijkheden. Het liefst helpen we in de eigen leefomgeving van kind en gezin maar als het nodig is, bieden we een tijdelijke of permanente opvoedingsomgeving in een van onze behandelgroepen, pleeggezinnen of gezinshuizen.

Onze organisatie werkt vooral in Zuidoost-Brabant. We hebben hoofdlocaties in Eindhoven, Helmond en Veldhoven en ongeveer 30 kleinere locaties verspreid over de regio. Ook onze circa 450 pleeggezinnen wonen vooral in deze regio. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: https://www.combinatiejeugdzorg.nl.


De medewerkers van Combinatie Jeugdzorg zijn bevlogen, betrokken en trots op hun werk en op de organisatie. Zij verbinden zich graag voor langere tijd aan de organisatie en waarderen hun werkgever als “Beste werkgever van 2022”.

Vereisten

Kom jij Combinatie Jeugdzorg versterken?

Ga jij samen met ons aan de slag? Werk jij vanuit betrokkenheid, oprechte aandacht, passie en respect? Laat jij niet los, maar durf jij te zoeken naar creatieve oplossingen? Bij Combinatie Jeugdzorg hebben we oog en oor voor problemen en geloven we dat in ieder kind en iedere ouder kracht en talent schuilt. Oplossingen waaraan iedereen een bijdrage levert en die een stevige basis vormen om samen verder te gaan. Bouw jij met ons mee? 


Vragen? 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Naomi v.d. Akker, recruiter bij Combinatie Jeugdzorg via 06 20 73 85 27 (ook WhatsApp) of via vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.