Overslaan naar content

Manager jonge vluchtelingen - AMV (Eindhoven, 32-36 uur)

Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.834 - € 5.793 per maand

Functieomschrijving

Terug naar het vacatureoverzicht


Combinatie Jeugdzorg start met AMV! Heb jij de ambitie om samen met ons te bouwen aan een nieuwe werkvorm om jonge vluchtelingen een toekomst te bieden in Nederland? Maak het verschil bij Combinatie Jeugdzorg!


Combinatie Jeugdzorg start in het najaar met het bieden van opvang aan jonge vluchtelingen. We willen starten met één KinderWoonGroep (KWG) in de regio Helmond. Op een KWG verblijven jongeren met een status die alleen naar Nederland zijn gevlucht vanuit onveilige landen zoals Eritrea, Syrië of Oekraïne. Voor het opzetten en uitbreiden van de werkvorm AMV zijn wij op zoek naar een manager, een pionier!

Jouw rol

Als manager AMV krijg jij de kans en vrijheid om AMV een plek te geven binnen de organisatie. Er ligt een eerste belangrijke taak in het samenstellen van je eigen team en het opzetten van een KWG. Als kwartiermaker organiseer jij wat nodig is om de eerste jongeren op te kunnen vangen. Je schakelt snel en gemakkelijk vanuit tactisch oogpunt met diverse stakeholders. Combinatie Jeugdzorg heeft de ambitie om AMV verder uit te breiden naar meerdere clusters met KWG’s en daaromheen KWE’s (KleinschaligeWoonEenheid). Jij speelt een cruciale rol in het positioneren en realiseren van deze ambitie.


Vanuit integraal management ben jij resultaatverantwoordelijk om AMV binnen Combinatie Jeugdzorg een plek te geven en uit te breiden. Maar dit kun je niet alleen bereiken. Het vereist nauwe samenwerking met verschillende afdelingen en de manager strategie en zorg. Maar natuurlijk ook met jouw team. Jij staat aan het roer van een nieuw team AMV en samen gaan jullie voor de best mogelijke zorg voor deze jongeren.

Vereisten

Hoe jij de kracht van de combinatie versterkt

In deze nieuwe rol pak je kansen en ben je proactief in het (door)ontwikkelen van deze werkvorm. Als verbindende manager neem je integrale verantwoordelijkheid en stuur je op kwaliteit, efficiëntie en productie. Je bent van nature een netwerker en je weet Combinatie Jeugdzorg goed te vertegenwoordigen in de relevante externe netwerken. Je stimuleert medewerkers om zich te positioneren en bij te dragen aan de tactische doelstellingen van de organisatie. Daarbij geef je ruimte en vertrouw je op hun expertise en vakmanschap. Met enthousiasme ga je aan de slag met een nieuw team en ben je vindingrijk genoeg om weerstand om te buigen naar een goede samenwerking. Jouw energie en positiviteit inspireren anderen. Samen maken jullie van AMV een succes en bieden jullie jonge vluchtelingen een veilige, warme en stabiele plek waar ze zich kunnen ontwikkelen.


Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan vorm jij een krachtige combinatie met ons. Maar om deze functie daadwerkelijk uit te voeren verwachten we nog het volgende van je:

 • een hbo diploma binnen het beroepsdomein, aangevuld met een management opleiding op hbo+ niveau.
 • enkele jaren leidinggevende ervaring in een complexe en snel veranderende omgeving.
 • affiniteit of ervaring met vluchtelingen, statushouders of jeugd.
 • interesse in maatschappelijke ontwikkelingen rondom vluchtelingen.
 • aantoonbaar coachende vaardigheden, gericht op professionele autonomie en verantwoording.
 • ervaring met procesmatig sturen in personeel gerelateerde vraagstukken.
 • een zelfstandige houding en in staat knopen door te hakken en je weet wanneer consultatie nodig is.
 • ervaring met verzuimbegeleiding en de HRM gesprekcyclus.
 • een aantal keer per kwartaal ben je achterwacht voor de bereikbaarheidsdienst. Wanneer zij, indien nodig, buiten kantoortijden ruggespraak willen houden.


Hoe wij de kracht van de combinatie versterken

Als jij medewerkers in hun kracht zet, verdien je het zelf ook om in jouw kracht gezet te worden. Daarom zijn betrokkenheid en groeimogelijkheden bij ons erg belangrijk. Je collega’s zijn er om je te ondersteunen en er is veel aandacht en bereidheid voor nieuwe ideeën en initiatieven. Ook vinden we het belangrijk dat je werk- en privéleven in balans zijn. Daarom krijg je van ons de ruimte om in overleg je werktijden/-dagen flexibel in te richten en hybride te werken. Met al deze voordelen hopen we dat je plezier houdt in je werk.

Daarnaast heb je recht op:

 • een goed salaris conform de cao Jeugdzorg. Schaal 11 met een minimum van € 3.834,- en een maximum van € 5.793,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag.
 • een uitstekende pensioenverzekering van Zorg & Welzijn.
 • een thuiswerkregeling en -vergoeding.
 • een lekkere en gezonde aanvulling op je lunch zoals verse salades en soep op onze hoofdlocaties.
 • een vergoeding van je reiskosten en het gebruik van een fietsplan.


Iets voor jou?

Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!


Wacht niet te lang!

We sluiten de vacature dinsdag 25 juni a.s. Een assessment, VOG en referentiecheck zijn onderdeel van het proces. Het gehele proces lees je hier


Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel/app gerust met Naomi van den Akker, recruiter via 06 2073 8527 of mail naar vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.


Meer over Combinatie Jeugdzorg

Elk kind een thuis & toekomst. Dat is de missie van Combinatie Jeugdzorg. Een missie waar we trots op zijn! Als specialist in jeugd- en opvoedhulp helpen we gezinnen met hun complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Thuis of op een van onze locaties. Tijdens de behandeling betrekken we het volledige gezin en de omgeving in het veranderingsproces. Dat is de beste manier om samen een passende oplossing te vinden voor de hulpvraag van het gezin. Zo zorgen we dat ouders hun kinderen vol zelfvertrouwen een veilige omgeving kunnen bieden, waarin ze zich op eigen kracht kunnen ontwikkelen. Nu en in de toekomst.


Wist je dat we ook een manager dagbehandeling zoeken? Hier lees je er meer over!

of