Overslaan naar content

Manager Dagbehandeling (Eindhoven, 36 uur)

Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.834 - € 5.793 per maand

Functieomschrijving

Terug naar het vacatureoverzicht


Combinatie Jeugdzorg zoekt een overtuigende en inspirerende manager. Heb jij de ambitie om samen met ons te bouwen aan de zorgvorm Dagbehandeling en verdere professionalisering van de zorg te realiseren? Maak het verschil bij Combinatie Jeugdzorg.


Combinatie Jeugdzorg biedt dagbehandeling voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar met gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen waarbij opvoedvragen zijn ontstaan. We hebben verschillende vormen van dagbehandeling op een aantal locaties in Eindhoven, Helmond, Veldhoven en Valkenswaard. Hier lees je er meer over.


Samen met een collega manager geef je leiding en sturing aan ongeveer 70 FTE. Samen ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de zorgvorm Dagbehandeling waarmee optimalisatie en groei gerealiseerd wordt. Er liggen een aantal belangrijke uitdagingen waar jij als manager actief aan bijdraagt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de doorontwikkeling van onderwijs-zorg, de thuiszittersproblematiek en de problematiek binnen anderstalige gezinnen, die steeds prominenter wordt in de Brainportregio waarin wij actief zijn.

Vereisten

Hoe jij de kracht van de combinatie versterkt

Je bent een verbindende manager die integrale verantwoordelijkheid durft te nemen en stuurt op kwaliteit, efficiëntie en productie. In deze dynamische rol houd je je hoofd koel bij complexe situaties, geef je sturing, maar bied je ook ruimte aan medewerkers om hun resultaten te behalen. Je stimuleert medewerkers tot het innemen van positie en het bijdragen aan de tactische doelstellingen van de organisatie. Je geeft ruimte en vertrouwt op hun deskundigheid en vakmanschap. Je hebt energie om mee te gaan in het steeds veranderende (jeugd)zorgveld en bent creatief genoeg om weerstand om te buigen naar een goede samenwerking. Je bent energiek en positief en je weet mensen te overtuigen op een inspirerende manier. Je biedt een veilige omgeving waarin medewerkers kunnen leren en ontwikkelen en je neemt leiding daar waar het nodig is.


Combinatie Jeugdzorg bevindt zich in een (complex) extern speelveld dat continu in beweging is. Daarom richt je ook je blik naar buiten, beweeg je mee met veranderingen en blijf je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Je vindt het leuk om deze ontwikkelingen te vertalen naar het product van de dagbehandeling bij Combinatie Jeugdzorg. Je richt je op het opbouwen van duurzame en resultaatgerichte samenwerkingsrelaties met externe partijen.


Verder heb je:

 • een hbo beroepsdiploma binnen het beroepsdomein, aangevuld met een management opleiding op hbo+ niveau.
 • bij voorkeur werkervaring binnen een vorm van dagbehandeling/onderwijs.
 • ervaring met verzuimbegeleiding en de HRM gesprekcyclus.
 • enkele jaren leidinggevende ervaring in een complexe en snel veranderende omgeving.
 • aantoonbaar coachende vaardigheden, gericht op professionele autonomie en verantwoording.
 • ervaring met procesmatig sturen in personeel gerelateerde vraagstukken.
 • een zelfstandige houding en in staat knopen door te hakken en je weet wanneer consultatie wenselijk is.
 • kennis van trends, ontwikkelingen en wet- en regelgeving binnen het vakgebied.
 • Een aantal keer per kwartaal ben je achterwacht voor de bereikbaarheidsdienst. Wanneer zij, indien nodig, buiten kantoortijden ruggespraak willen houden.


Hoe wij de kracht van de combinatie versterken

Als jij medewerkers in hun kracht zet, verdien je het zelf ook om in jouw kracht gezet te worden. Daarom zijn betrokkenheid en groeimogelijkheden bij ons erg belangrijk. Je collega’s zijn er altijd om je te ondersteunen en er is veel aandacht en bereidheid voor nieuwe ideeën en initiatieven. Ook vinden we het belangrijk dat je werk- en privéleven in balans zijn. Daarom krijg je van ons de ruimte om in overleg je werktijden/-dagen flexibel in te richten en hybride te werken. Met al deze voordelen hopen we dat je plezier houdt in je werk.


Daarnaast heb je recht op:

 • een goed salaris conform de cao Jeugdzorg. Schaal 11 met een minimum van € 3.834,- en een maximum van € 5.793,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag;
 • een uitstekende pensioenverzekering van Zorg & Welzijn;
 • een thuiswerkregeling en -vergoeding;
 • een lekkere en gezonde aanvulling op je lunch zoals verse salades en soep;
 • een vergoeding van je reiskosten en het gebruik van een fietsplan.


Een collega aan het woord: ‘in deze rol sta je in directe verbinding met de doelgroep. Op de locaties waar we werkzaam zijn bevinden zich meerdere dagbehandelingsgroepen. Iedere dag word je eraan herinnerd voor wie je dit werk doet en waarom het werk zo leuk en zinvol is’.


Iets voor jou?

Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!


Wacht niet te lang!

Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Dus reageer vandaag nog! Een assessment, VOG en referentiecheck zijn onderdeel van het sollicitatieproces. Het gehele proces lees je hier.


Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel/app gerust met Naomi van den Akker, recruiter via 06 2073 8527 of mail naar vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.


Meer over Combinatie Jeugdzorg

Elk kind een thuis & toekomst. Dat is de missie van Combinatie Jeugdzorg. Een missie waar we trots op zijn! Als specialist in jeugd- en opvoedhulp helpen we gezinnen met hun complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Thuis of op een van onze locaties. Tijdens de behandeling betrekken we het volledige gezin en de omgeving in het veranderingsproces. Dat is de beste manier om samen een passende oplossing te vinden voor de hulpvraag van het gezin. Zo zorgen we dat ouders hun kinderen vol zelfvertrouwen een veilige omgeving kunnen bieden, waarin ze zich op eigen kracht kunnen ontwikkelen. Nu en in de toekomst.


Wist je dat we ook een manager AMV zoeken? Hier lees je er meer over!

of