Overslaan naar content

Gezocht: vrijwilliger voor vervoer jongeren (Zuidoost-Brabant)

Op locatie
  • Zuidoost-Brabant, Noord-Brabant, Nederland
Vrijwilligers

Functieomschrijving

Terug naar het vacatureoverzicht


Ben je iemand die graag autorijdt en vind je het leuk om onderweg een praatje met onze jongeren aan te knopen? Vind je veilig en netjes rijden de normaalste zaak van de wereld en vind je het fijn iets voor een ander te doen? Dan is deze vrijwilligersfunctie zeker iets voor jou!


Combinatie Jeugdzorg heeft regelmatig chauffeurs nodig om kinderen en jongeren te begeleiden naar sportverenigingen, afspraken, dagbesteding, kortom voor alles wat 'buitenshuis' plaatsvindt. Als chauffeur ben je flexibel inzetbaar en draag je zorg voor een veilige en prettige sfeer in de auto. Je hebt enige jaren rijervaring, bent geduldig en hebt een positieve uitstraling. Wij zijn specifiek op zoek naar chauffeurs in de omgeving Geldrop-Mierlo, Eindhoven, Veldhoven en Helmond. Op sommige locaties kan je gebruik maken van aan auto die op de locatie aanwezig is. 

Vereisten

Wat vragen wij van jou…

  • Je hebt affiniteit met kinderen en jongeren.
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je bent geduldig en hebt een positieve uitstraling.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.
  • Je hebt enige jaren rijervaring.
  • Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.


Onze inbreng…

Niet alleen wij maar ook onze cliënten zijn ontzettend blij met hulp van vrijwilligers. Jouw inzet is voor ons van grote waarde. Wij zorgen er dan ook voor dat je goed wordt begeleid en dat je je vrijwilligerswerk goed kunt uitoefenen in een leuke en prettige sfeer. Er is aandacht voor jouw wensen en ontwikkeling. We verzorgen bijeenkomsten over specifieke thema’s waar je als vrijwilliger mee te maken krijgt en er is tijd en ruimte om ervaringen uit te wisselen met anderen. Na wederzijdse overeenstemming ontvang je een overeenkomst en een maandelijkse vrijwilligersvergoeding.


Interesse?

Kan jij ons hierbij helpen of ken jij iemand in je omgeving? Dan komen wij graag met je in contact. Solliciteer via onderstaande button. Heb je vragen? Mail dan naar vrijwilligers@combinatiejeugdzorg.nl.

of