Overslaan naar content

Coördinator huismeesters (regio Zuidoost-Brabant, 36 uur)

Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.527 - € 3.593 per maand

Functieomschrijving

Terug naar het vacatureoverzicht


Wil jij je inzetten voor een veilige omgeving voor kinderen en jongeren die aan de zorg van Combinatie Jeugdzorg zijn toevertrouwd? Heb jij coördinerende talenten en oog voor het grotere geheel? Met jouw passie voor techniek en mensen willen wij graag kennismaken met jou!


Hoe jij de kracht van de combinatie versterkt

Samen met de huismeesters ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze hoofdlocaties in Eindhoven, Veldhoven en Helmond en onze locaties in de wijken. Als coördinator stuur jij medewerkers en werkprocessen aan en ben jij het aanspreekpunt voor vragen. Je registreert en verhelpt storingen en behandelt klachten die binnenkomen via het Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS). Daarnaast zorg jij voor het plannen en coördineren van onderhoudswerkzaamheden, zoals aan gebouwen, terreinen, tuinen en gereedschappen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. In deze rol werk je intensief samen met je collega huismeesters, de afdeling Facilitair en je interne klanten. Als coördinator ben je ook het aanspreekpunt voor externe bedrijven waarmee Combinatie Jeugdzorg samenwerkt. Je onderhoudt deze contacten en je denkt actief mee over procesverbeteringen.


Ben jij een geboren regelaar met een passie voor techniek en mensen? In deze veelzijdige rol kun je jouw kennis en ervaring volledig benutten. Met jouw enthousiasme en positieve instelling weet je een fijne werksfeer te creëren. Je houdt van humor op de werkvloer en toont oprechte interesse in je collega’s. 
Met bovenstaande competenties vorm jij een krachtige combinatie met onze collega’s. Wel stellen we ook nog een aantal harde eisen voor deze functie:

 • mbo werk- en denkniveau.
 • technische kennis van E- en W- installaties en bouwkundige constructies.
 • operationele leidinggevende vaardigheden.
 • kennis van Arbo richtlijnen, milieukwaliteitseigen, wet- en regelgeving en relevante ontwikkelingen.
 • een dienstverlenende, klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden.


Hoe wij de kracht van de combinatie versterken

Als jij collega’s in hun kracht zet, verdien je het zelf ook om in jouw kracht gezet te worden. Bij ons krijg je de kans om je talenten verder te ontwikkelen en een baan te vervullen met maatschappelijke impact. Ook vinden we het belangrijk dat je werk- en privéleven in balans zijn. Daarom krijg je van ons de ruimte om in overleg je werkdagen flexibel in te richten en hybride te werken. Met al deze voordelen hopen we dat je plezier houdt in je werk.


Daarnaast heb je recht op:

 • een goed salaris conform de cao Jeugdzorg. Schaal 6 met een minimum van € 2.527,- en een maximum van € 3.593,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag.
 • een uitstekende pensioenverzekering van Zorg & Welzijn.
 • een thuiswerkregeling en -vergoeding.
 • een lekkere en gezonde aanvulling op je lunch zoals verse salades en soep.
 • een vergoeding van je reiskosten en het gebruik van een fietsplan.

Vereisten

Onze kracht zit ‘m in de combinatie

Als je op zoek bent naar een prettige en uitdagende werksfeer binnen een omgeving met volop ontwikkelingsmogelijkheden en veel ruimte voor jouw inbreng, dan moet je zeker bij Combinatie Jeugdzorg zijn. Samen werken wij aan oplossingen waaraan iedereen een bijdrage levert en die een stevige basis vormen om samen op voort te borduren. Wij leren graag met en van elkaar. Hierbij kun je rekenen op ervaring, ondersteuning en coaching van jouw collega’s.


Iets voor jou?

Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!


Wacht niet te lang!

Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Dus reageer vandaag nog! Een VOG en referentiecheck zijn onderdeel van het sollicitatieproces. Het gehele proces lees je hier.


Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel/app gerust met Naomi van den Akker, recruiter via 06 2073 8527 of mail naar vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.


Meer over Combinatie Jeugdzorg

Elk kind een thuis & toekomst. Dat is de missie van Combinatie Jeugdzorg. Een missie waar we trots op zijn! Als specialist in jeugd- en opvoedhulp helpen we gezinnen met hun complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Thuis of op een van onze locaties. Tijdens de behandeling betrekken we het volledige gezin en de omgeving in het veranderingsproces. Dat is de beste manier om samen een passende oplossing te vinden voor de hulpvraag van het gezin. Zo zorgen we dat ouders hun kinderen vol zelfvertrouwen een veilige omgeving kunnen bieden, waarin ze zich op eigen kracht kunnen ontwikkelen. Nu en in de toekomst.

of