Vrijwilliger leraar zelfverdedigingssport (één uur per week, Eindhoven)

Functieomschrijving

Heb jij kennis van een zelfverdedigingssport en draag jij deze kennis graag over aan kinderen en jongeren? Heb jij de visie dat geluk in de kleine dingen zit en wil jij iets voor een ander betekenen? Dan is deze vrijwilligersfunctie bij Combinatie Jeugdzorg zeker iets voor jou!


Jouw rol

Voor onze kinderen en jongeren (7-13 jaar) van Boddaert zijn wij op zoek naar een leraar zelfverdedigingssport (bijvoorbeeld judo, jiu jitsu of aikido). Boddaert behandelt kinderen/jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling. Dit gaat vaak samen met een laag zelfbeeld en lichamelijke onrust. We willen graag meer investeren in deze belangrijke thema’s door middel van zelfverdedigingssport. Het is van belang dat de kinderen/jongeren meer uitleg krijgen en zelf gaan ervaren hoe het is.


Als vrijwilliger verzorg je twee keer een half uur een reguliere les. Het gaat om twee groepen van maximaal zes kinderen/jongeren. Je kan de les waar nodig aanpassen aan de doelgroep. Ten allen tijden is er groepsleiding aanwezig voor extra ondersteuning. De vaste dag plannen we graag in overleg.

Functievereisten

Interesse?

Zie jij het als een uitdaging om jouw kennis over te brengen? Neem jij deze kinderen en jongeren mee in de wereld van zelfverdediging? Dan komen we heel graag met je in contact.

Bel of mail naar Jet Rutten, coördinator vrijwilligerswerk bij Combinatie Jeugdzorg via 040 702 2181 of via vrijwilligers@combinatiejeugdzorg.nl.