Skip to content

Stage Facility Management (hbo) | Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant, NederlandStage

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende stageplaats? Dan ben je bij ons aan het goede adres! We zijn een erkend leerbedrijf en bieden je graag een plek om te leren en te ervaren. We zijn benieuwd naar jouw inbreng en inzichten dus solliciteer snel!


Dit zijn wij!

Combinatie Jeugdzorg helpt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Wij gunnen elk kind een thuis & toekomst. Onze organisatie werkt vooral in Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg. We hebben hoofdlocaties in Eindhoven, Helmond en Veldhoven en ongeveer 30 kleinere locaties verspreid over de regio. Ook onze circa 450 pleeggezinnen wonen vooral in deze regio. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: https://www.combinatiejeugdzorg.nl/.


De medewerkers van Combinatie Jeugdzorg zijn bevlogen, betrokken en trots op hun werk en op de organisatie. Zij verbinden zich graag voor langere tijd aan de organisatie en waarderen hun werkgever als “Beste werkgever van 2022-2023”.


De afdeling facilitair

Binnen Combinatie Jeugdzorg is de facilitaire afdeling verantwoordelijk voor de ondersteuning van alle medewerkers op onze locaties. Wij focussen ons vooral op het in control houden van de kwaliteit van de zorg en de kosten die daarmee gepaard gaan. Dat doen we door zoveel mogelijk processen te optimaliseren.


Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het operationeel houden van alle IT-middelen, waarbij we van een externe IT- en externe telefoniepartner ondersteuning krijgen. Facilitaire en IT-gerelateerde projecten worden door ons aangestuurd of ondersteund. Voorbeelden hiervan zijn het verduurzamen van ons vastgoed, het inrichten van een hybride werkbeleid en het optimaliseren van de telefonische bereikbaarheid. Het coördineren van het gebouwonderhoud en het in stand houden van onze panden is een dagelijkse aangelegenheid. Kortom, een breed takenpakket!


Het team

De werkzaamheden worden verricht vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven. Momenteel bestaat de facilitaire afdeling uit twee stafmedewerkers en één beleidsadviseur. Ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden zijn er op elke hoofdlocatie huismeesters, keukenmedewerkers en receptionisten aanwezig.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

 • Je volgt de hbo-opleiding Facility Management of soort gelijk. 
 • Je bent proactief, administratief sterk en communicatief vaardig.
 • Je bent enthousiast en gedreven.
 • Je bent stressbestendig en kan goed prioriteren.
 • Je werkt accuraat en zorgvuldig.
 • Je bent een echte teamplayer.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand op basis van 32 uur, volgens de cao jeugdzorg.
 • Ruimte voor initiatief en eigen inbreng.
 • Een leuke en informele werkomgeving.
 • Een uitdagende stage waar je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot facilitair professional.
 • Tijd en ruimte om je onderzoek voor school uit te voeren.
 • Goede begeleiding!


Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in deze omschrijving? Solliciteer dan direct via onderstaande link. Zodra wij een stagiair(e) hebben gevonden sluiten we de vacature. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Saskia van Hirtum, beleidsadviseur Facilitair via s.v.hirtum@combinatiejeugdzorg.nl.