Open sollicitatie bij Combinatie Jeugdzorg (regio Zuidoost-Brabant)

Functieomschrijving

Staat de vacature die je zoekt er nu niet tussen? Of ben jij (bijna) afgestudeerd en nog zoekende naar een passende functie? Stuur dan via onderstaande sollicitatiebutton een open sollicitatie. Bij Combinatie Jeugdzorg zijn we continu in beweging en altijd op zoek naar bevlogen collega's voor de zorg van onze kinderen, jongeren en ouders!


Geef bij het versturen van je sollicitatie aan waar je interesses liggen. Als wij je open sollicitatie hebben ontvangen, kijken wij welke plek het beste bij jou past en waar op korte termijn een vacature ontstaat. Is er geen passende vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw sollicitatiegegevens bewaren in onze talentenpool. Dan kunnen we je benaderen op een later moment. Hiervoor vragen wij natuurlijk om jouw toestemming. 


Wil je een stage aanvraag doen? Mail dan naar stage@combinatiejeugdzorg.nl.

Dit zijn wij!

Combinatie Jeugdzorg helpt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Onze behandeling is gericht op het gezin en de naaste omgeving van het gezin. Samen werken we zoveel mogelijk in de thuissituatie, waar nodig gecombineerd met hulp op een van onze locaties. Ook is (tijdelijke) opvang mogelijk in een pleeggezin of gezinshuis.

Wij gunnen elk kind een thuis & toekomst. Samen met het gezin zoeken we naar oplossingen die een stevige basis vormen om samen verder te gaan, nu en in de toekomst.

Onze organisatie werkt vooral in Zuidoost-Brabant. We hebben hoofdlocaties in Eindhoven, Helmond en Veldhoven en ongeveer 30 kleinere locaties verspreid over de regio. Ook onze circa 450 pleeggezinnen wonen vooral in deze regio. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: https://www.combinatiejeugdzorg.nl/.

Functievereisten

Kom jij Combinatie Jeugdzorg versterken?

Ga jij samen met ons aan de slag? Werk jij vanuit betrokkenheid, oprechte aandacht, passie en respect? Laat jij niet los, maar durf jij te zoeken naar creatieve oplossingen? Bij Combinatie Jeugdzorg hebben we oog en oor voor problemen en geloven we dat in ieder kind en iedere ouder kracht en talent schuilt. Oplossingen waaraan iedereen een bijdrage levert en die een stevige basis vormen om samen verder te gaan. Bouw jij met ons mee? 


Vragen? 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Naomi v.d. Akker, recruiter bij Combinatie Jeugdzorg via 06 20 73 85 27 (ook WhatsApp) of via vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.