Skip to content

Medewerker Servicepunt/Zorgmakelaar (Eindhoven, 28-36 uur)

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenServicepunt

Functieomschrijving

Terug naar het vacatureoverzicht


Wij zijn op zoek naar de verbindende schakel tussen cliënt, verwijzer, gemeente en Combinatie Jeugdzorg. Ben jij servicegericht, daadkrachtig en proactief ingesteld? Sta jij stevig in je schoenen en heb je affiniteit met onze doelgroep? Dan is deze functie bij het Servicepunt wellicht iets voor jou!


Bij het Servicepunt kun je terecht met al je vragen over opvoeden en opgroeien. Of je nu jongere, ouder, pleegouder of professional bent, wij helpen je op weg. Als je jezelf of iemand anders wilt aanmelden bij Combinatie Jeugdzorg, zijn wij het toegangsteam waar je terecht kunt binnen onze organisatie.


Jouw rol

Voor het Servicepunt zijn wij op zoek naar een daadkrachtige medewerker, want je fungeert namelijk als spilfunctie binnen de organisatie. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor je taken als zorgmakelaar, anderzijds draag je zorg voor het administratieve proces bij nieuwe aanmeldingen. Jij hebt hart voor de zorg en je kunt je verplaatsen in cliënt en hulpverlener. Je treedt op als deskundig sparringpartner voor zowel interne medewerkers als externe belanghebbenden, zoals gemeentes en andere verwijzers. Kortom een uitdagende en afwisselende baan in een dynamisch speelveld!


Je werk bestaat uit

Zorgmakelaar:

 • Gemeentelijke afstemming over beschikkingen en verwijzingen.
 • Het controleren en monitoren van binnenkomende beschikkingen.
 • Controles uitvoeren op aflopende en afgelopen beschikkingen.
 • Het proactief aanvragen van beschikkingen.
 • Informatiepunt voor alle vragen rondom beschikkingen en contracten voor zowel collega’s als gemeentes en andere verwijzers.
 • Het verwerken van contractafspraken met verschillende gemeentes.
 • Een verbindende functie tussen Servicepunt, Cliëntbureau, Contractmanagement, hulpverleners gemeentes en andere verwijzers.

Overige werkzaamheden:

 • Coördineren van nieuwe aanmeldingen en zorgdragen voor de administratieve verwerkingen.
 • Het ontzorgen van de jeugdhulpconsulenten door proactief e-mails en telefoontjes te verwerken, voorlopige dossiers aan te maken en afspraken in te plannen.
 • Verstrekken van informatie over hulpvormen en aanmeldroutes aan onder andere cliënten/ouders, scholen, gemeentelijke ondersteuningsteams en (andere) verwijzers.


Jouw werkplek

Je komt te werken in een klein en gezellig team (Servicepunt) op het hoofdkantoor in Eindhoven. Het team bestaat uit drie jeugdhulpconsulenten en twee zorgmakelaars/medewerkers servicepunt. Zij hebben elkaar nodig en werken intensief met elkaar samen. Binnen dit team heerst een open cultuur en is er vertrouwen in de onderlinge samenwerking. In verband met het vertrek van één van onze medewerkers zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zich voor langere tijd aan onze organisatie wil binden. Je werkt in een prettige en uitdagende werkomgeving in de kantoortuin van Combinatie Jeugdzorg.

Vereisten

Jouw inbreng
Binnen deze functie ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze samenwerkingspartners en onze eigen medewerkers. Daarom is het van belang dat je servicegericht en communicatief zeer vaardig bent. Je bent goed in het oplossen van puzzels en vindt het leuk om je vast te bijten in complexe vraagstukken. Om de administratie en informatie te verwerken in verschillende systemen ga je gestructureerd, nauwkeurig en discreet te werk. Je kunt snel schakelen en krijgt energie van ad-hoc werk.

Wij vragen:

 • Een relevant beroepsdiploma op mbo- of hbo-niveau.
 • Affiniteit met de jeugdzorg.
 • Ervaring met gemeentelijke financieringsroutes/elektronisch berichtenverkeer is een pre.
 • Ervaring met digitale dossiervorming (systeem Care4) is een pre.
 • Een helikopterview waarmee jij je de verschillende processen binnen de organisatie snel eigen maakt.


Onze inbreng

 • Rechtspositie conform de CAO Jeugdzorg. Salariëring volgens schaal 6 met een minimum van €2244,- met een uitloop tot maximaal €3190,- bij een volledig dienstverband (36 uur). Met ingang van 1 januari 2023 vindt er volgens de cao jeugdzorg een verhoging plaats en is de salariëring volgens schaal 6 minimaal €2.311,- en maximaal €3.286,- bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenregeling van Zorg & Welzijn en een dertiende maand.
 • Een contract van 28 - 36 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een uitgebreid intern scholingsaanbod. Er is ruimte in je werk voor groei als professional binnen een organisatie die er toe doet.


Plezier met elkaar en betrokkenheid bij werk en collega’s spelen een belangrijke rol. Er is ruimte om met elkaar te reflecteren, met en van elkaar te leren en te werken aan kwaliteitsontwikkeling. Je werkt in een prettige en uitdagende werksfeer en je krijgt de kans om een spilfunctie binnen onze organisatie te vervullen.


Dit zijn wij!

Combinatie Jeugdzorg helpt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Onze behandeling is gericht op het gezin en de naaste omgeving van het gezin. Samen werken we zoveel mogelijk in de thuissituatie, waar nodig gecombineerd met hulp op een van onze locaties. Ook is (tijdelijke) opvang mogelijk in een pleeggezin of gezinshuis.

Wij gunnen elk kind een thuis & toekomst. Samen met het gezin zoeken we naar oplossingen die een stevige basis vormen om samen verder te gaan, nu en in de toekomst.

Onze organisatie werkt vooral in Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg. We hebben hoofdlocaties in Eindhoven, Helmond, Veldhoven en Heibloem en ongeveer 30 kleinere locaties verspreid over de regio. Ook onze circa 450 pleeggezinnen wonen vooral in deze regio. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: https://www.combinatiejeugdzorg.nl/.


Kom jij ons team versterken?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Klik dan op onderstaande button en solliciteer direct. Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur deze vacature dan door!

Met vragen over deze vacature kun je terecht bij Naomi v.d. Akker, recruiter via 06 2073 8527 (ook WhatsApp) of via vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.


De gesprekken vinden plaats op vrijdagochtend 7 oktober en dinsdagochtend 11 oktober.