Medewerker IT & Facilitair (Eindhoven, 32 uur)

Functieomschrijving

Zie jij het als een uitdaging om oplossingen te vinden voor een grote diversiteit aan IT-vragen? Ben jij in het dagelijks leven ook een facilitaire duizendpoot? Heb jij een klant- en dienstverlenende instelling? Ga jij gestructureerd te werk en ben jij daadkrachtig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met jouw facilitaire collega’s houd jij Combinatie Jeugdzorg draaiende.


Jouw rol

Als medewerker IT & Facilitair ben je werkzaam op het snijvlak van mens, organisatie en techniek. Je wordt enthousiast van het oplossen van diverse IT-gerelateerde vraagstukken en bent op facilitair gebied een echte probleemoplosser. Jij pakt meldingen proactief op en bent dagelijks een belangrijk aanspreekpunt voor onze eigen medewerkers en samenwerkingspartners, zoals onder andere onze ICT leverancier. Je bent in staat met verschillende partijen te schakelen en je hebt een oplossings- en servicegerichte houding.


Jouw werkzaamheden

 • Vraagbaak voor problemen met hardware op locatie en het oplossen hiervan, eventueel samen met externe leveranciers. Je denkt vanuit de gebruiker en niet alleen vanuit de techniek.
 • Uitreiken van telefoons en laptops en geven van bijbehorende instructies.
 • Bieden van hands-on ondersteuning ten behoeve van IT-middelen, werkplekondersteuning en kantoorautomatisering aan alle medewerkers.
 • Autorisaties toekennen voor mappen, mailboxen en distributielijsten.
 • Dagelijks beheer van het digitale meldingssysteem Planon en het bieden van (administratieve) ondersteuning aan o.a. huismeesters en andere facilitaire collega’s.
 • Uitvoeren van technische analyses, zoals het controleren van netwerkcomponenten, aanleggen en vervangen van netwerkbekabeling (RJ45) en het inrichten van werkplekvoorzieningen en hardware.
 • Signaleren en implementeren van procesverbeteringen.


Jouw werkplek
Je werkplek is op ons kantoor in Eindhoven. Daar werk je samen met 2 facilitaire collega’s. Daarnaast heb je veel contact met de huismeesters van de hoofdlocaties Eindhoven, Veldhoven en Helmond. Binnen het team liggen de facilitaire werkzaamheden vooral bij je collega’s, jij focust op de IT-gerelateerde werkzaamheden en kan indien nodig op facilitair gebied ondersteunen. Je werkt dan ook nauw samen met onze ICT- én telefoniepartner die het beheer uitvoeren.

Thuiswerken wordt gecombineerd met werken op locatie, omdat we het prettig vinden dat binnen de organisatie altijd een fysiek aanspreekpunt aanwezig is. Dagelijks hebben we onderling contact. Ook wanneer thuis wordt gewerkt, zorgen we altijd voor een koffiemoment op afstand. Werkdagen zijn in onderling overleg af te stemmen. Je werkt in een klein team, in een informele werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk is.

Functievereisten

Jouw inbreng

 • Minimaal een afgeronde mbo niveau 4 diploma (bij voorkeur technisch, IT of facilitair gerelateerd).
 • Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Affiniteit met netwerken LAN/WLAN en netwerkcomponenten (routers, access points, switches, ups).
 • Ervaring met Planon Software is een pré.
 • Applicatiebeheer is een pré.
 • Inzicht in gebouwenbeheer en affiniteit met techniekmanagement.
 • In het bezit van een auto.


Onze inbreng

Je werkt in een betrokken zelforganiserend team waar veel kennis en ervaring aanwezig is en waar plezier met elkaar voorop staat. Er is ruimte om met elkaar te reflecteren, met en van elkaar te leren en te werken aan kwaliteitsontwikkeling. Je werkt in een prettige en uitdagende werksfeer.

 • Rechtspositie conform de CAO Jeugdzorg. Salariëring volgens schaal 6 met een minimum van €2136,- met een uitloop tot maximaal €3036,- bij een volledig dienstverband (36 uur).
 • Een jaarcontract die bij wederzijdse tevredenheid op termijn omgezet wordt in een vast contract.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Ruimte om werktijden- en dagen in overleg met je team flexibel in te richten.
 • Je ontvangt een dertiende maand, vakantietoeslag en een pensioenregeling van Zorg & Welzijn.
 • Combinatie Jeugdzorg heeft voor haar medewerkers een uitgebreid intern scholingsaanbod.


Dit zijn wij!

Combinatie Jeugdzorg helpt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Onze behandeling is gericht op het gezin en de naaste omgeving van het gezin. Samen werken we zoveel mogelijk in de thuissituatie, waar nodig gecombineerd met hulp op een van onze locaties. Ook is (tijdelijke) opvang mogelijk in een pleeggezin of gezinshuis.

Wij gunnen elk kind een thuis & toekomst. Samen met het gezin zoeken we naar oplossingen die een stevige basis vormen om samen verder te gaan, nu en in de toekomst.

Onze organisatie werkt vooral in Zuidoost-Brabant. We hebben hoofdlocaties in Eindhoven, Helmond en Veldhoven en ongeveer 30 kleinere locaties verspreid over de regio. Ook onze circa 450 pleeggezinnen wonen vooral in deze regio. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: https://www.combinatiejeugdzorg.nl/.


Word je uitgedaagd door deze functie?
Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Naomi van den Akker, recruiter via 06 2073 8527.


De sluitingsdatum voor deze vacature is 9 december. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 14 december en de tweede gesprekken op vrijdagochtend 17 december. Gelieve hier rekening mee te houden. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.