(Kinder) Verpleegkundige, 24u, Zuid-Oost Brabant

Functieomschrijving

Krijg jij energie van werken met kinderen, jongeren en hun gezinnen in complexe situaties? Samen met een klein, specialistisch en multidisciplinair team creëer je de voorwaarden voor optimale groei en ontwikkeling van het kind. Met jouw enthousiasme en vakmanschap brengen we onze zorg naar een nog hoger niveau.


Jouw functie

Je zult grotendeels werkzaam zijn op verschillende multidisciplinaire kinder dagbehandelingscentra, maar kunt ook ingezet worden binnen andere werkvormen zoals dagbehandeling voor oudere kinderen (Boddaert of intensieve dagbehandeling), 24 uurs zorg, pleegzorg, gezinshuizen of in de ambulante hulpverlening.

Qua onderwerpen kun je denken aan verbreding van expertise rondom gedrag regulerende medicatie, gezonde levensstijl en medische problematiek in samenhang met de ontwikkeling, gerelateerd aan de doelgroep.

Als verpleegkundige begeleid je je collega’s én clienten op alle medische- en gezondheidsfronten, uiteraard waar nodig in overleg met de kinderarts. Je werkzaamheden rouleren op onze diverse locaties in Zuid-Oost Brabant (Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Heibloem).


Een greep uit de werkzaamheden:

 • Plannen en (laten) uitvoeren medisch onderzoek bij (jonge) kinderen;
 • Je analyseert achtergrondinformatie over de medische historie en huidige situatie van het kind en draagt zorg voor opvolging en laagdrempelig contact, zowel schriftelijk als persoonlijk, met kinderen en hun ouders (evt samen met de interne/externe arts);
 • Je bent het 1e aanspreekpunt voor de groepen en sluit aan bij overleggen over medisch gerelateerde vraagstukken;
 • Je initieert (door)ontwikkeling en naleving van BHV, medicatie- en hygiëne protocollen;
 • Organiseren van passende (bij)scholing voor pedagogisch medewerkers en ambulant hulpverleners;

Vereisten

Onze inbreng:

Je maakt deel uit van een behandelteam dat intensief samenwerkt met meerdere zelf organiserende teams waar veel kennis en ervaring aanwezig is. Plezier met elkaar en betrokkenheid bij werk en collega’s spelen een belangrijke rol. Er is ruimte om met elkaar te reflecteren, met en van elkaar te leren en te werken aan kwaliteitsontwikkeling. Je werkt in een prettige en uitdagende werksfeer. Combinatie Jeugdzorg heeft een uitgebreid intern scholingsaanbod. Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon en er is ruimte om werktijden en -dagen flexibel in te richten.

 • CAO Jeugdzorg.
 • Salariëring volgens schaal 8 met een minimum van €2400,- en een maximum van €3570,- bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • pensioenregeling van Zorg & Welzijn en een dertiende maand.
 • Je werktijden zijn tijdens kantoortijden. Je moet rekening houden dat er ook afspraken zijn in de avonduren (1 à 2 uur per week). Het betreft een functie van 24 uur.


Jouw toegevoegde waarde

 • Je hebt een verpleegkundige opleiding op Hbo-niveau succesvol afgerond;
 • Je bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt ervaring in ontwikkelingsgebieden van (jonge) kinderen en gezinnen;
 • Je bent goed in staat om zelfstandig, planmatig en methodisch te werken
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en een auto


Dit zijn wij!

Combinatie Jeugdzorg helpt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Onze behandeling is gericht op het gezin en de naaste omgeving van het gezin. Samen werken we zoveel mogelijk in de thuissituatie, waar nodig gecombineerd met hulp op een van onze locaties. Ook is (tijdelijke) opvang mogelijk in een pleeggezin of gezinshuis.

Wij gunnen elk kind een thuis & toekomst. Samen met het gezin zoeken we naar oplossingen die een stevige basis vormen om samen verder te gaan, nu en in de toekomst.

Onze organisatie werkt vooral in Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg. We hebben hoofdlocaties in Eindhoven, Helmond, Veldhoven en Heibloem en ongeveer 30 kleinere locaties verspreid over de regio. Ook onze circa 450 pleeggezinnen wonen vooral in deze regio. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: https://www.combinatiejeugdzorg.nl/.


Kom jij ons team versterken?

Word je uitgedaagd door deze functie? Klik dan op onderstaande button. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!


Vragen?

Neem dan contact op met onze interim recruiter Frank Ingenbleek, telefoon: 06 4323 0578.