Skip to content

Kinder-/jeugdarts MKD | 8 uur op dinsdag (Eindhoven)

Eindhoven, Noord-Brabant, NederlandMKD

Functieomschrijving

Terug naar het vacatureoverzicht


Combinatie Jeugdzorg is op zoek naar een kinderarts of ervaren jeugdarts voor het Multidisciplinaire kinderdagbehandeling (MKD) op dinsdag. Je standplaats is Eindhoven. Invulling is mogelijk op basis van detachering of door een zzp-er.


MKD: Multidisciplinaire kinderdagbehandeling
Het MKD is bedoeld voor kinderen van 2 tot 7 jaar die ernstige problemen ondervinden in hun lichamelijke, sociale of psychische ontwikkeling. Als de ontwikkeling niet goed verloopt en er tegelijkertijd gezinsproblemen zijn wordt deze vorm van dagbehandeling gecombineerd met intensieve begeleiding aan het gezin. Behandeling vindt plaats in de thuissituatie, in het MKD en eventueel op school, in het kinderdagverblijf of op de peuterspeelzaal.


Als kinder-/jeugdarts kijk je mee naar de ontwikkeling van de kinderen. Je onderzoekt of de klachten medisch van aard zijn of voort komen uit bijvoorbeeld stress of gedragsproblemen. Je brengt de complete ontwikkeling van het kind in kaart. Je werkt samen in een multidisciplinair team met onder andere de verpleegkundige, ambulant hulpverlener en therapeuten.

Vereisten

Jouw inbreng

  • Academisch werk- en denkniveau (Geneeskunde).
  • Registratie wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg (BIG).
  • Kennis van omliggende (specialistische) vakgebieden.
  • Kennis van de ontwikkelingen en vaardigheden binnen het eigen vakgebied op een zodanige wijze dat daarmee wordt voldaan aan door de beroepsvereniging gestelde accreditatie-eisen.
  • Beschikbaar voor 8 uur op dinsdag.

Onze inbreng

Je maakt deel uit van een behandelteam dat intensief samenwerkt met meerdere zelf organiserende teams waar veel kennis en ervaring aanwezig is. Plezier met elkaar en betrokkenheid bij werk en collega’s spelen een belangrijke rol. Er is ruimte om met elkaar te reflecteren, met en van elkaar te leren en te werken aan kwaliteitsontwikkeling. Je werkt in een prettige en uitdagende werksfeer.


De medewerkers van Combinatie Jeugdzorg zijn bevlogen, betrokken en trots op hun werk en op de organisatie. Zij verbinden zich graag voor langere tijd aan de organisatie en waarderen hun werkgever als “Beste werkgever van 2022 en 2023”.


Kom jij Combinatie Jeugdzorg versterken? 

Klik dan op onderstaande button. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature, dus reageer vandaag nog! Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door.

Vragen?

Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Wendy de Ruiter, gedragswetenschapper via 040 702 2020. Voor vragen over de procedure neem dan contact op met Stephanie Guemalmazian, recruiter bij Combinatie Jeugdzorg via 06-57 83 20 73 (ook WhatsApp) of via vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.


Een VOG en referentiecheck zijn beide onderdeel van het sollicitatieproces.

of