Enthousiaste jeugdzorgwerkers gezocht! (Eindhoven of Veldhoven)

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren groepswerker en ligt jouw hart bij het werken met kinderen, jongeren en ouders? Ben jij die energieke en betrokken collega die warmloopt voor de 24-uurs zorg? Binnen de dag- en nachtbehandeling zijn wij op zoek naar ervaren jeugdprofessionals! Pak jij deze kans?


Jouw werkplek

Als Jeugdzorgwerker ben je werkzaam binnen de dag- en nachtbehandeling. Dag- en nachtbehandeling is bedoeld voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar met ernstige opvoedings- en gedragsproblemen, waardoor de opvoeding vastloopt. De problemen die er zijn, kunnen te maken hebben met ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD en autisme, hechtings-problemen, traumatische ervaringen en ouderschapsproblemen. Vaak gaat het om een combinatie van problemen waardoor de situatie zo ingewikkeld is geworden, dat het in de eigen leefsituatie even niet meer lukt.


Onze dag- en nachtbehandelingsgroepen zijn gevestigd in Veldhoven en Eindhoven. Je komt terecht in een enthousiast multidisciplinair en zelforganiserend team met Jeugdzorgwerkers D en C, gedragswetenschappers en ambulante collega’s. Combinatie Jeugdzorg werkt met zelforganiserende teams.


Een toekomstige collega aan het woord:

“In deze rol heb je, door onze multidisciplinaire en zelfsturende teamindeling, met je eigen team de regie over het bouwen van een gezond behandelklimaat. Bij ons is niet alles voorgekauwd, wat maakt dat je écht invloed uit kunt oefenen. Daar heb je lef voor nodig, maar de voldoening is ook groot!

Functievereisten

Jouw inbreng

 • Een afgeronde sociaal agogische opleiding op Mbo- of Hbo-niveau en mimimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van competentiegericht, oplossingsgericht en systeemgericht werken.
 • Aantoonbare ervaring met groepswerk. 
 • Je gaat uit van de eigen verantwoordelijkheid en eigen mogelijkheden van kinderen en hun ouders en je bent instaat deze te benutten.
 • Je hebt lef. In moeilijke situaties durf je zelfstandig inhoudelijke beslissingen te nemen in het belang van het gezin en het kind.
 • Flexibel, zelfstandig en proactief.
 • Je bent bereid tot het werken in onregelmatige diensten, slaap- en weekenddiensten.


Onze inbreng

Indien je nog niet SKJ geregistreerd bent, bieden wij jou de mogelijkheid het praktijkprogramma te doorlopen en hiermee jouw SKJ registratie te behalen! Daarnaast is er veel aandacht voor het onderhouden van jouw registratie door middel van SKJ-geaccrediteerde trainingen en intercollegiale intervisie. Je maakt deel uit van een zelforganiserend team waar veel kennis en ervaring aanwezig is. Plezier met elkaar en betrokkenheid bij werk en collega’s spelen een belangrijke rol. Bij de start krijg je een buddy toegewezen die jou wegwijs maakt in de organisatie en met jou het inwerkprogramma doorloopt. Er is ruimte om met elkaar te reflecteren, met en van elkaar te leren en te werken aan kwaliteitsontwikkeling. 

 • CAO Jeugdzorg.
  • Jeugdzorgwerker D: salariëring volgens schaal 7 met een minimum van €2.298,- en een maximum van €3.285,- bij een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Jeugdzorgwerker C: salariëring volgens schaal 8 met een minimum van €2.403,- en een maximum van €3.568,- bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Een jaarcontract die bij wederzijdse tevredenheid op termijn omgezet wordt in een vast contract.
 • Pensioenregeling van Zorg & Welzijn en een dertiende maand.
 • Combinatie Jeugdzorg heeft een uitgebreid intern scholingsaanbod, met onder andere SKJ-geaccrediteerde trainingen.


Dit zijn wij!

Combinatie Jeugdzorg helpt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Onze behandeling is gericht op het gezin en de naaste omgeving van het gezin. Samen werken we zoveel mogelijk in de thuissituatie, waar nodig gecombineerd met hulp op een van onze locaties. Ook is (tijdelijke) opvang mogelijk in een pleeggezin of gezinshuis.

Wij gunnen elk kind een thuis & toekomst. Samen met het gezin zoeken we naar oplossingen die een stevige basis vormen om samen verder te gaan, nu en in de toekomst.

Onze organisatie werkt vooral in Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg. We hebben hoofdlocaties in Eindhoven, Helmond, Veldhoven en Heibloem en ongeveer 30 kleinere locaties verspreid over de regio. Ook onze circa 450 pleeggezinnen wonen vooral in deze regio. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: https://www.combinatiejeugdzorg.nl/.


Kom jij Combinatie Jeugdzorg versterken? 

Klik dan op onderstaande button. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature.

Heb je vragen n.a.v. het lezen van de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Naomi via n.v.d.akker@combinatiejeugdzorg.nl of via 06 20 73 85 27 (ook WhatsApp) of via vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.