Overslaan naar content

Corporate recruiter (Eindhoven/hybride, 36 uur)

Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.080 - € 4.601 per maand

Functieomschrijving

Terug naar het vacatureoverzicht


Zie jij de huidige arbeidsmarkt als een uitdaging om creatieve manieren van werving in te zetten? Bouw jij mee aan ons werkgeversmerk en zet jij Combinatie Jeugdzorg als aantrekkelijke werkgever op de kaart? Kies voor een baan met maatschappelijke impact en kom werken bij Combinatie Jeugdzorg!


Combinatie Jeugdzorg heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. We hebben een efficiënt recruitmentproces opgezet, maken gebruik van het recruitmentsysteem Recruitee en beschikken over een groot netwerk en een ambassadeurs- en referral programma. Daarnaast werken we nauw samen met een bureau dat gespecialiseerd is in arbeidsmarktcommunicatie. Toch liggen er een aantal uitdagingen waar jouw ideeën en creativiteit goed van pas komen. We vertellen je er graag meer over…


Jouw rol als corporate recruiter

Samen met je collega Naomi ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces. Je onderzoekt op tactische wijze de personeelsbehoefte van de organisatie en werkt hierbij nauw samen met de managers van de verschillende organisatieonderdelen. Met jouw creativiteit schrijf je vacatureteksten die opvallen in de arbeidsmarkt en weet je verrassende wervingsmethoden in te zetten om de juiste match te vinden. Je weet waar de doelgroep zich bevindt en welke kanalen je moet inzetten om deze te bereiken. Je onderhoudt en beheert onze interne en externe talentenpools en benadert kandidaten actief. Samen met de manager beoordeel je sollicitaties en nodig je kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek. Je organiseert het gehele sollicitatieproces en bent het eerste aanspreekpunt voor kandidaten. Als ‘visitekaartje’ van de organisatie weet je Combinatie Jeugdzorg op de juiste manier te positioneren.


Je besteedt ongeveer 50% van je tijd aan recruitmentwerkzaamheden. Daarnaast houd jij je bezig met arbeidsmarktcommunicatie. Als specialist bouw je verder mee aan ons werkgeversmerk. Je bewaakt onze employee value proposition (EVP) en vertaalt het werkgeversverhaal naar alle uitingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Je vernieuwt onze werkenbij-site en creëert creatieve content voor onze sociale media. Ook speel je een actieve rol in het ambassadeursprogramma, het referral programma en het creëren van een optimale kandidaat- en medewerkersreis.


En je doet nog veel meer, zoals:

 • projecten uitvoeren rondom onboarding, boeien en binden en diversiteit en inclusie
 • beleid ontwikkelen rondom interne mobiliteit
 • organiseren van meet & greets en open dagen
 • deelnemen aan stage- en banenmarkten en beurzen
 • samenwerken met detacheringsbureaus.


Jouw plek in de organisatie

Je bent werkzaam binnen de afdeling HRM. Het team werkt vanuit onze hoofdlocatie in Eindhoven en hybride en bestaat uit 10 betrokken en gezellige collega’s. Iedere dinsdagochtend vindt er een weekstart plaats waarin we de week met elkaar doornemen. Eens in de 6 weken vindt het afdelingsoverleg plaats. Naast de samenwerking met je collega’s van HRM werk je ook intensief samen met managers, medewerkers en de afdeling Communicatie & PR.


Je collega Naomi aan het woord:

Je werkt op een unieke plek bij een fijne werkgever! Op onze werklocatie zijn dagbehandelingsgroepen gevestigd. Je staat dus in directe verbinding met de doelgroep. Iedere dag zie je direct waar je het voor doet en word je eraan herinnerd waarom het werk zo leuk en zinvol is’.

Vereisten

Hoe jij de kracht van de combinatie versterkt

Je draagt met passie onze organisatie uit naar potentiële kandidaten. Met enthousiasme en creativiteit zorg je ervoor dat het werkgeversmerk van Combinatie Jeugdzorg verder op de kaart wordt gezet. Je bent nieuwsgierig, betrokken en gedreven. Je bent sterk in ad hoc werkzaamheden en je weet meerdere projecten tegelijkertijd te managen. Tegenslagen geven je energie om door te gaan en processen te verbeteren. Je bent een plezierige en daadkrachtige gesprekspartner en hebt een ondersteunende en adviserende rol richting management.


Met bovenstaande competenties vorm jij een krachtige combinatie met onze collega’s. Wel stellen we ook nog een aantal harde eisen voor deze functie:

 • een afgeronde opleiding op hbo-niveau
 • minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie
 • ervaring met het meten en doorvertalen van resultaten/KPI’s
 • ervaring met het organiseren van verschillende projecten
 • kennis van actuele wervingstechnieken en het creëren van content.


Hoe wij de kracht van de combinatie versterken

Als jij gelukkig bent en plezier hebt in je werk, heeft dat een positief effect op de resultaten die je behaalt. Om dit geluk en plezier te behouden, besteden we veel aandacht aan jouw professionele ontwikkeling. Vanaf de start word je begeleid door een persoonlijke buddy die samen met jou het inwerkprogramma doorloopt. Er zijn regelmatig evaluatiemomenten, er is er veel aandacht voor jouw ideeën en inbreng en we bieden volop mogelijkheden op het gebied van scholing. Daarnaast vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom bieden we flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken. Met al deze voordelen hopen we dat je plezier in je werk houdt, want werkgeluk is een onmisbare basis om je werk goed te blijven doen!


Daarnaast heb je recht op:

 • een goed salaris conform de cao Jeugdzorg. Schaal 9 met een minimum van € 3.080,- en een maximum van € 4.601,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek
 • een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag
 • een uitstekende pensioenverzekering van Zorg & Welzijn
 • een thuiswerkregeling en -vergoeding
 • een lekkere en gezonde aanvulling op je lunch zoals verse salades en soep
 • een vergoeding van je reiskosten en het gebruik van een fietsplan.


Iets voor jou?

Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!


Wacht niet te lang!

Wij sluiten deze vacature 16 juli a.s. Er vinden in totaal twee gesprekken plaats. De eerste gesprekken zijn op donderdagmiddag 18 juli. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt. Een VOG en referentiecheck zijn onderdeel van het sollicitatieproces. Het gehele proces lees je hier.


Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel/app gerust met Naomi van den Akker, recruiter via 06 2073 8527 of mail naar vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.


Meer over Combinatie Jeugdzorg

Elk kind een thuis & toekomst. Dat is de missie van Combinatie Jeugdzorg. Een missie waar we trots op zijn! Als specialist in jeugd- en opvoedhulp helpen we gezinnen met hun complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Thuis of op een van onze locaties. Tijdens de behandeling betrekken we het volledige gezin en de omgeving in het veranderingsproces. Dat is de beste manier om samen een passende oplossing te vinden voor de hulpvraag van het gezin. Zo zorgen we dat ouders hun kinderen vol zelfvertrouwen een veilige omgeving kunnen bieden, waarin ze zich op eigen kracht kunnen ontwikkelen. Nu en in de toekomst.Bureaus en zzp’ers kunnen niet reageren op deze vacature. Wij verzorgen de werving zelf.

of