Skip to content

Casemanager agoog voor het intersectoraal FACT-team (Eindhoven, 24-36)

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenFACT

Functieomschrijving

Terug naar het vacatureoverzicht


Ben jij in staat om een evenwicht te vinden in professionele nabijheid, sturen, loslaten, begrenzen en ondersteunen? Werk jij zelfstandig, methodisch en gestructureerd? Ben jij goed in het coördineren van zorg? Dan is team FACT op zoek naar jou!


Jouw rol

Begin 2020 zijn we gestart met een gloednieuw intersectoraal FACT-team. We geven ambulante multidisciplinaire behandeling en begeleiding aan kinderen en jongeren tot 23 jaar met complexe problematiek (opvoed- en opgroeiproblemen, GGZ-problematiek en een licht verstandelijke beperking).


Samen met het team begint jouw dag met een gezamenlijk overleg, waarin de voortgang en taken met betrekking tot de zorg van die dag worden besproken, het zogeheten FACT-bord. Daarna ga je zelfstandig of samen met je collega op pad om cliënten te bezoeken. Als casemanager heb je vooral een taak in het coördineren van zorg en ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor cliënten en ouders. Je takenpakket zal daarnaast worden afgestemd op jouw specifieke opleiding en ervaring. Je werkt methodisch, gestructureerd en volgens de afspraken in het zorgplan, dat samen met de cliënt is opgesteld.


Jouw werkplek

Het intersectoraal FACT-team (flexible assertive community treatment) is een team van specialisten dat de cliënt binnen de eigen omgeving behandelt. De teamleden werken nauw samen en bekijken wat er nodig is om de problemen binnen een gezin het hoofd te bieden. Ook het netwerk wordt hierbij nauw betrokken. Met FACT kan een uithuisplaatsing worden voorkomen of verkort en worden cliënten zelfredzamer.


Je komt als medewerker van Combinatie Jeugdzorg terecht in een enthousiast en gemotiveerd team met collega’s van de GGze en Amarant. Je bent werkzaam in regio Eindhoven. Je werkt dagelijks samen in een multidisciplinair team, wat bestaat uit o.a een psychiater, (gz)-psychologen, casemanagers verpleegkundige / agogen, systeemtherapeut en een ervaringsdeskundige. We missen nog een energieke casemanager die met ons mee wil bouwen. Als casemanager krijg je gericht scholing en supervisie op de FACT-werkwijze.

Vereisten

Jouw inbreng

Als casemanager ben je een echte pionier. Je ontdekt graag nieuwe dingen en vindt het geen probleem dat je niet precies weet hoe je werk er uit gaat zien. ‘Creatief’, ‘zelfstandig’, ‘humor’ en ‘flexibel’ zijn woorden die jou het beste omschrijven. Daarnaast:

 • heb je een afgeronde sociaal agogische hbo-opleiding;
 • ben je SKJ geregistreerd;
 • heb je ruime ervaring binnen de jeugdzorg.
 • ben je in staat tot het invoegen in uiteenlopende gezinssituaties;
 • heb je ervaring met systeemtheoretische uitgangspunten en competentie verhogende strategieën (pré)
 • ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto.


Onze inbreng

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao jeugdzorg. Schaal 9 met een minimum van €2.735- en een maximum van €4.085,- bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Een jaarcontract dat bij wederzijds enthousiasme op termijn wordt omgezet in een vast contract.
 • Een laptop en mobiele telefoon. 
 • Ruimte om werktijden- en dagen in overleg met je team flexibel in te richten.
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,3% en een vakantietoeslag.
 • Aanvullende voorwaarden zoals een uitstekende pensioensverzekering, collectieve zorgverzekering en een fietsplan.
 • Combinatie Jeugdzorg heeft voor haar medewerkers een uitgebreid intern scholingsaanbod, met onder andere SKJ-geaccrediteerde trainingen.


Dit zijn wij!

Combinatie Jeugdzorg behandelt en begeleidt kinderen, jongeren en hun gezinnen met ingewikkelde opgroei- en opvoedproblemen. Onze behandeling is gezinsgericht, we werken intensief samen met en in het gezin en hun sociale netwerk. Onze ambitie is om elk kind een thuis & toekomst te geven. Samen met het gezin werken we aan het oplossen of hanteerbaar maken van de problemen en het versterken van de eigen kracht en mogelijkheden. Het liefst helpen we in de eigen leefomgeving van kind en gezin maar als het nodig is, bieden we een tijdelijke of permanente opvoedingsomgeving in een van onze behandelgroepen, pleeggezinnen of gezinshuizen.

Onze organisatie werkt vooral in Zuidoost-Brabant. We hebben hoofdlocaties in Eindhoven, Helmond en Veldhoven en ongeveer 30 kleinere locaties verspreid over de regio. Ook onze circa 450 pleeggezinnen wonen vooral in deze regio. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: https://www.combinatiejeugdzorg.nl.


De medewerkers van Combinatie Jeugdzorg zijn bevlogen, betrokken en trots op hun werk en op de organisatie. Zij verbinden zich graag voor langere tijd aan de organisatie en waarderen hun werkgever als “Beste werkgever van 2022”.


Kom jij het intersectoraal FACT-team versterken?

Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. We sluiten de vacature 5 september 2022. De gesprekken worden in overleg ingepland.


Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nikki Berkvens, GZ psycholoog intersectoraal FACT via 06 2391 0347. Heb je vragen over de procedure? Bel dan naar Naomi, recruiter bij Combinatie Jeugdzorg via 06 2073 8527.


Dit betreft een interne en externe vacature.