Skip to content

Casemanager agoog voor het intersectoraal FACT-team (Eindhoven, 28 - 36 uur)

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 2.817 - € 4.207 per maandFACT

Functieomschrijving

Terug naar het vacatureoverzicht


Ben jij in staat om een evenwicht te vinden in professionele nabijheid, sturen, loslaten, begrenzen en ondersteunen? Werk jij zelfstandig, methodisch en gestructureerd? Ben jij goed in het coördineren van zorg? Dan is team FACT op zoek naar jou!


Jouw rol

Begin 2020 zijn we gestart met een gloednieuw intersectoraal FACT-team. We geven ambulante multidisciplinaire behandeling en begeleiding aan kinderen en jongeren tot 23 jaar met complexe problematiek (opvoed- en opgroeiproblemen, GGZ-problematiek en een licht verstandelijke beperking).


Samen met het team begint jouw dag met een gezamenlijk overleg, waarin de voortgang en taken met betrekking tot de zorg van die dag worden besproken, het zogeheten FACT-bord. Daarna ga je zelfstandig of samen met je collega op pad om cliënten te bezoeken. Als casemanager heb je vooral een taak in het coördineren van zorg en ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor cliënten en ouders. Je takenpakket zal daarnaast worden afgestemd op jouw specifieke opleiding en ervaring. Je werkt methodisch, gestructureerd en volgens de afspraken in het zorgplan, dat samen met de cliënt is opgesteld.


Jouw werkplek

Het intersectoraal FACT-team (flexible assertive community treatment) is een team van specialisten dat de cliënt binnen de eigen omgeving behandelt. De teamleden werken nauw samen en bekijken wat er nodig is om de problemen binnen een gezin het hoofd te bieden. Ook het netwerk wordt hierbij nauw betrokken. Met FACT kan een uithuisplaatsing worden voorkomen of verkort en worden cliënten zelfredzamer.


Je komt als medewerker van Combinatie Jeugdzorg terecht in een enthousiast en gemotiveerd team met collega’s van de GGze en Amarant. Je bent werkzaam in regio Eindhoven. Je werkt dagelijks samen in een multidisciplinair team, wat bestaat uit o.a een psychiater, (gz)-psychologen, casemanagers verpleegkundige / agogen, systeemtherapeut en een ervaringsdeskundige. We missen nog een energieke casemanager die met ons mee wil bouwen. Als casemanager krijg je gericht scholing en supervisie op de FACT-werkwijze.

Vereisten

Jouw inbreng

Als casemanager ben je een echte pionier. Je ontdekt graag nieuwe dingen en vindt het geen probleem dat je niet precies weet hoe je werk er uit gaat zien. ‘Creatief’, ‘zelfstandig’, ‘humor’ en ‘flexibel’ zijn woorden die jou het beste omschrijven. Daarnaast:

 • heb je een afgeronde sociaal agogische hbo-opleiding;
 • ben je SKJ geregistreerd;
 • heb je ruime ervaring binnen de jeugdzorg;
 • ben je in staat tot het invoegen in uiteenlopende gezinssituaties;
 • heb je ervaring met systeemtheoretische uitgangspunten en competentie verhogende strategieën (pré);
 • ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto.


Onze inbreng

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao jeugdzorg. Schaal 9 met een minimum van €2.817,- en een maximum van €4.207,- bij een fulltime dienstverband (36 uur). 
 • Een laptop en mobiele telefoon. 
 • Ruimte om werktijden- en dagen in overleg met je team flexibel in te richten.
 • Aanvullende (aantrekkelijke) voorwaarden zoals een uitstekende pensioensverzekering, thuiswerkregeling en -vergoeding, reiskosten, studiefaciliteiten en een fietsplan.

 • Combinatie Jeugdzorg heeft voor haar medewerkers een uitgebreid intern scholingsaanbod, met onder andere SKJ-geaccrediteerde trainingen.


Kom jij het intersectoraal FACT-team versterken?

Solliciteer dan via onderstaande button. Dit kan tot en met 17 september a.s. Heb je vragen? Neem dan contact op met Wendy Schuurmans, teamleider intersectoraal FACT via 06 2126 0778.


Een VOG en referentiecheck zijn beide onderdeel van het sollicitatieproces.

of